MA megsütöttem ezt a kis mediterrán csodát. Valami isteni finom.
Ide be akartam tenni a hivatkozást de nem sikerült..:(
http://limarapeksege.blogspot.com/2009/11/olajbogyos-aszalt-paradicsomos-panini.html
Ki fogom próbálni teljes kiölésű lisztből is.
Aki teheti süsse meg, mert jobb mint a bolti.;)
Hol vettél aszalt paradicsomot?
VálaszTörlésEzt a megjegyzést eltávolította a szerző.
VálaszTörlésNem vettem csináltam.
VálaszTörlésKb. 5 db szép paradicsomot felcikkeztem, nem szedtem ki a magját. Tepsibe sütőpapírt tettem, és 1-es fokozaton "szárítottam" a cikkeket.
Megmondom őszintén nem volt türelmem kivárni amíg teljesen megaszalódik. De a héjja szépen elvált a húsától, azt kidobtam a kukába, nem sütöttem bele.